Bosznia, Montenegró (2018. június 6 – 10.)

Remek az idő, Kotori-öböl, 8-as út, Mostar, Szarajevó, Jajce, megannyi csodás hegyi szerpentin. Öt fantasztikus nap, színtiszta motorozás.

 

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

1. nap, Indulás Pécsről 9:00-kor irány Szarajevó. 300 km, vadregényes, kacskaringós utakon. Szállás Szarajevóban lesz az óvárosban. Minden látnivaló 3-400 méteren belül.

 

2. nap, Reggelit követően még vadregényesebb és még kacskaringósabb útvonalon egészen a kotori öbölig megyünk, ha lesz erőnk megkerüljük az öblöt. 350 km, szállásunk a kotori öbölben lesz.

3. nap, Megint reggeli, majd tovább nyomulunk az albán határ felé, de csak azért, hogy olyan helyeken motorozzunk, ahol tátva marad a szánk. Persze vissza is jövünk, majd átlépve Horvátországba, a méltán híres 8-as úton szerpentinezünk. Megkukkantjuk Dubrovnikot, aztán tovább, irány Mostar. Szállásunk is itt lesz, a táv 360 km. A hotel mindössze 3 km-re van az öreg hídtól, saját étteremmel, gyönyörű környezetben.

4. nap, Reggel irány a híd. A délelőttöt itt töltjük, egy korai ebéddel megkoronázva a látogatásunkat, majd tovább nyomulunk felfelé. Szuper kanyargós közepes forgalmú utakon jutunk el Banja Luka városába. Mivel a délelőtt elúszott, így csupán 230 km a távunk. Útközben azért még megcsodáljuk a Jajce vízesését. Szállásunk egy 4 csillagos hotel, fantasztikus étteremmel, ahol a búcsúvacsoránkat költjük el, mely benne van az árban.

5. nap, A finom reggelit követően elindulunk hazafelé. A határt Barcsnál lépjük át, itt a túra gyakorlatilag véget ér. Innen mindenki egyéni megoldásban jut haza. A táv Barcsig 170km

A túra teljes távja Pécstől Barcsig 1400 km. 5 nap 4 éjszaka.

További információk

Opciók

Motoros egyágyas szobában, Motoros kétágyas szobában, Motoros utassal kétágyas szobában