Izland (2018. június 23 – július 03.)

Izland fantasztikus, holdbéli tájakkal és forró gejzírekkel vár minket. Saját motorjainkat visszük, mi repülővel érkezünk Reykjavikba, hogy csodás élményekben legyen részünk.

 

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Egyre több magyar számára válik elérhetővé Izland, a tűz és a jég szigete. Nem csoda, hogy hatalmas érdeklődés övezi ezt az országot, mesébe illő természeti csodák várják az ide látogatókat. Százméteres vízesések, fekete sziklameredélyekkel tarkított vad, drámai tengerpartok, moha lepte lávamezők, gőzölgő, füstölgő geotermikus zónák, természetes hőforrások és más látványos vulkanikus képződmények, sarki fény, bálnák, lundák, sarki rókák, és még sorolhatnánk.

  1. nap A motorok kamionnal, mi pedig egy korai repülővel érkezünk Reykjavikba. Gyorsan átvesszük a motorokat és egy könnyed motorozás keretében felderítjük a környéket. Egy nemzeti park szélén éjszakázunk. 100 km
  2. -9. nap Irány Island! Bebarangoljuk a szigetet, megannyi csodás helyet keresünk fel, fürdőzünk barlangban, madarakat látogatunk, lávamezők között motorozunk. Lesz szuper aszfalt, néhol holdbéli táj minimális murvával, vízeséssel. Múzeumokat, templomokat látogatunk, élvezzük a helyiek vendégszeretetét. cca. 2000 km

10. nap Visszapakolunk a kamionra, majd Reykjavik városnézés következik, fürdéssel, csavargással.

11. nap Repülőnk kora délelőtt indul Budapestre, délutáni órákban érkezünk.

Közvetlen járattal repülünk Islandra, a repülési idő 4,5 óra. A túra nem rohanós, a versenyzők itt nem tudják kiélni magukat, ez amolyan kirándulás motorkerékpárral. A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

A részletekről érdeklődj elérhetőségeinken.

ISLAND videó     

A videóban szereplőket jól megnézzünk, ha nem is mindet..))

    

További információk

Opciók

Motoros egyágyas szobában, Motoros kétágyas szobában, Motoros utassal kétágyas szobában