Thaiföld – Malajzia 2019. február 15 – március 2.

 

Egzotikus kultúra, fejlett infrastruktúra, ember nem járta dzsungelek, paradicsomi tengerpartok – a sokarcú Malajzia folyamatos rácsodálkozásra készteti az utazót. Az ultramodern Kuala Lumpurból rövid az út a világ legrégebbi trópusi őserdejébe. Hogy a trópusi éghajlat, az emberek kedvessége, a természet csodái, a különleges hagyományok, vagy a maláj ízek kavalkádja ejti-e rabul az embert, abban lehet eltérés. Ami bizonyos, Malajzia egy fantasztikus, imádni való ország. 16 nap, 12 motorozással töltött nap, két szabadnap a tengerparton, ahol 28 fokos a víz és 35 fokos a levegő. Te ott leszel velünk? Vagy inkább lapátolod a havat itthon?

 

Kategória:

Leírás

FIGYELEM! ÓRIÁSI UTAS AKCIÓ, HA MOST FOGLALSZ!

 


Van mivel sztoriznod a téli estéken? Tényleg? Glószglokner, meg Zsámbék? Na azért ennél tudsz Te jobbat is, ha segítünk..))
Különleges túrára invitálunk benneteket. Thaiföld már biztos megvolt, de Malajzia is?
Most itt a lehetőség egy fantasztikus, felejthetetlen élmény lehet a tied.
Thaiföld – Malajzia túra. 2019. február 15 – március 2 között
A szervezés helyi segítséggel történik, tapasztalt Malajzia határátkeléssel, a motorokhoz szükséges minden papírral.
500 ccm vagy nagyobb túramotorok, kísérőautó, csodás utak, fantasztikus partok, no meg a Petronas tornyok és még ezernyi látnivaló.

 

További információk

Opciók

Motoros egyágyas szobában, Motoros egyedül 2-3 ágyas szobában, Motoros kétágyas szobában, Motoros utassal, Motoros utassal kétágyas szobában