Pamír Highway (2019. június 1- 16)

Tadjikisztan, Kirgizisztan, Kazahstan esetleg Üzbegisztan? Nos, ezek az országok biztosan meghódításra kerülnek a kaland során. Azért nem túra, mert ez sokkal több annál, hiszen itt bekövetkezik a teljesítőképesség határainak feszegetése, de önmagunk megismerésére is kiváló lehetőség. Idén először van lehetőség terepjáróval is végigcsinálni a kalandot.

 

 

Kategória:

Leírás

A lényeg benne lesz, hiszen végig megyünk a Pamír Highway-n mely a világ második legmagasabban futó burkolt közútja. Senkit ne tévesszen meg a burkolt szó, ez itt nem fedi a valóságot mindenhol. Ami biztos, hogy 4655 méteren tornáztathatod meg az izmaidat (ha bírod) ami azért nem kis teljesítmény. A kalandtúra megterhelő, nem mindenhol biztosított az európai komfort, ezt vegyétek figyelembe jelentkezéskor.

Motorozunk az afgán határ mentén, talán át is tudunk menni, de ez szervezés alatt.

Terepmotorozás szeretete és némi tudás szükségeltetik, de nem kell endúró versenyzőnek lenned. Idén végre van lehetőség terepjáróval teljesíteni a túrát. Részletekért keress minket!

A létszám korlátozott, illetve a vízumok miatt mielőbbi jelentkezés javasolt. Tedd meg már most, ha ott akarsz lenni a hegy tetején, hétezer méteres hegyek között.

Figyelem! A szállásoknál nem mindenhol garantálható a külön szoba, egyágyas elhelyezésre kevés a lehetőség.

 

     

További információk

Opciók

Autóban kétágyasban, Motoros kétágyas szobában, Motoros utassal kétágyas szobában