Három a magyar igazság!

Ha a cím igaz, akkor kell lennie ráadásnak is! Sőt, tovább megyek, ennek nem szabad véget érnie!  Szinte minden motoros ismeri, hallotta, ott volt, legalább egyszer.  Idén szeptember  5-én harmadszor is kiszállhattak a Pető Intézet kis lakó a székeikből, hátrahagyhatták segédeszközeiket és belefúrhatták arcukat a szélbe, csurig tölthették magukat napsugárral, mindezt egy motorkerékpár nyergében.

 

Harmadik alkalommal szervezték meg a „Négy kerékről két kerékre” programot, mely mostanra baráti találkozóvá nőtte ki magát. Ismert emberek és ismert arcok valamint ismeretlenek voltak ott ezen a napon a Pető Intézet parkolójában, hogy a tanévnyitót színesítve, mosolyt csaljanak a gyerekek arcára. A fent említett baráti találkozó jelen esetben nem csak a motorosokra vonatkozott. A barátság motoros és utasa között jött létre, sok kis ember visszatért az elmúlt évben megismert motorosához. Voltak akik közösségi oldalakon tartották a kapcsolatot és várták ezt az őszi napot, hogy egy kicsit kiszabadulhassanak a napi rutinból. Már indulás előtt is vidám volt a hangulat.

 

Az égiek is részt vettek a szervezésben, csodás napsütéssel járultak hozzá a teljes sikerhez. Legfőbb mecénás a Honda Hungary volt idén is, szimulátorokkal, ajándékokkal  kedveskedtek a gyerekeknek. Miután mindenki megtalálta a párját, nyeregbe pattantak és profi rendőri felvezetéssel  körbemotorozták a fél várost.

 

 

Útközben a járókelők, autósok egy pillanatra megállva csodálták a menetet, integettek és visszaintegettek, mosolyogva álltak sorfalat, a motoron ülők pedig, ha csak egy kis időre is sztárként vonultak végig a főváros utcáin. Az intézetbe visszaérve még sokáig nem szálltak le a motorról, élvezték a szabadságot, a csodát, hogy Ők is számítanak, nekik is lehet, amit másoknak, magukba szívták a feléjük áradó szeretetet és széles mosollyal, boldog arccal viszonozták azt.

Kicsit olyan, mintha elmentek volna a vidámparkba, csak itt a vidámpart rőtszakállú motoros képében házhoz jött. Köszönjük a szervezők állhatatos munkáját!  Már várjuk a következőt!

Szöveg: Zsifi

Képek: internet