Június 15-30. Pamír Highway

Tadjikisztan, Kirgizisztan, esetleg Üzbegisztan? Nos, ezek az országok biztosan meghódításra kerülnek a kaland során. Azért nem túra, mert ez sokkal több annál, hiszen itt bekövetkezik a teljesítőképesség határainak feszegetése, de önmagunk megismerésére is kiváló lehetőség.

Az összeg magában foglalja a motorok szállítását Kazahsztánba és vissza, a repülőjegyet, illetéket, összes szállást, (egy-két alkalommal sátorban) a reggelit, a vízumokat, két alkalmas dirt tréninget, túracsomagot.

Amit neked kell fizetned: üzemanyag, napközbeni és esti étkezések, egyéni szükségletek, biztosítás.

JELENTKEZÉS

Kategória:

Leírás

Már túl vagyunk a tervezési fázison, így biztosan két hetes lesz az út, de az a környék színe-java. A táv cca. 4000 km csak a valódi kaland. Nem kell hozzá kőkemény enduró, a videókon látszik, hogy ha egy Vw Polo, vagy egy Vespa képes rá, akkor nem a motor a gyenge pont.

A lényeg benne lesz, hiszen végig megyünk a Pamír Highway-n mely a világ második legmagasabban futó burkolt közútja. Senkit ne tévesszen meg a burkolt szó, ez itt nem fedi a valóságot mindenhol. Ami biztos, hogy 4655 méteren tornáztathatod meg az izmaidat (ha bírod) ami azért nem kis teljesítmény.

Persze ha már ott vagyunk, nem hagyjuk ki a Charyn-kanyont sem, átmotorozunk Samarkandon, Shimkenten, Osh városán, de Dushanbe, Biskek és Almati sem marad ki utunkból.

 

Júnuis 15-30 között (egy-két nap tologatás lehetséges) élvezzük a kalandot.