Horvátország, Bosznia-Hercegovina-Montenegró Április 12-16.

Már jó az idő, 20 fok feletti hőmérsékletek, Kotori-öböl, 8-as út, Mostar, Szarajevó, Jajce, megannyi csodás hegyi szerpentin. Öt fantasztikus nap, színtiszta motorozás.

A díj tartalmazza:

  • 4 éj szállás reggelivel, minőségi 3-4* hotelekben
  • 2 vacsora (Kotor és Banja Luka)
  • útdíjak, belépők
  • túracsomag
  • A díj nem tartalmazza
  • üzemanyag (kb. 95 Euro)
  • további étkezések,  egyéni igények.
  • magyar útdíj

SZABAD HELYEK: a létszám betelt, válassz magadnak másik túrát!

Jelentkezők: 14/14 (A létszám betelt) Zsifi (Honda) Attila (Honda) Viktor (Bmw) Károly (Yamaha) Artúr (Bmw) Laci (Yamaha) Péter (Suzuki) János (Bmw) Gábor (Suzuki) Attila (Suzuki) Tamás (Bmw) Csilla (Honda) Judit (Suzuki) Laller (Bmw) Vera (Bmw) Mariann (Honda)

JELENTKEZÉS

Kategória:

Leírás

1. nap, Indulás Pécsről 10:00-kor irány Szarajevó. 300 km, vadregényes, kacskaringós utakon. Szállás Szarajevóban a Hotel Hayatban lesz az óvárosban. Minden látnivaló 3-400 méteren belül.

2. nap, Reggelit követően még vadregényesebb és még kacskaringósabb útvonalon egészen a kotori öbölig megyünk, ha lesz erőnk megkerüljük az öblöt. 350 km, szállásunk Kotorban az óváros főterén lesz, ahol vacsorával is várnak minket.

3. nap, Megint reggeli, majd tovább nyomulunk az albán határ felé, de csak azért, hogy olyan helyeken motorozzunk, ahol tátva marad a szánk. Persze vissza is jövünk, majd átlépve Horvátországba, a méltán híres 8-as úton szerpentinezünk. Megkukkantjuk Dubrovnikot, aztán tovább, irány Mostar. Szállásunk is itt lesz, a táv 360 km. A hotel mindössze 3 km-re van az öreg hídtól, saját étteremmel, gyönyörű környezetben.

4. nap, Reggel irány a híd. A délelőttöt itt töltjük, egy korai ebéddel megkoronázva a látogatásunkat, majd tovább nyomulunk felfelé. Szuper kanyargós közepes forgalmú utakon jutunk el Banja Luka városába. Mivel a délelőtt elúszott, így csupán 230 km a távunk. Útközben azért még megcsodáljuk a Jajce vízesését. Szállásunk egy 4 csillagos hotel, fantasztikus étteremmel, ahol a búcsúvacsoránkat költjük el, mely benne van az árban.

5. nap, A finom reggelit követően elindulunk hazafelé. A határt Barcsnál lépjük át, itt a túra gyakorlatilag véget ér. Innen mindenki egyéni megoldásban jut haza. A táv Barcsig 170km

A túra teljes távja Pécstől Barcsig 1400 km. 5 nap 4 éjszaka.