2021 a várvavárt jövő

Sajnos a Covid-19 átírta a forgatókönyveket, de mi azért bizakodva tekintünk előre, ahogy tettük ezt mindig is. Fürkésszük a horizontot, és lecsapunk a lehetőségekre. Természetesen az egészséget és a biztonságot előtérbe helyezve tesszük mindezt. Tervezzük együtt a 2021-es szezont, éljük át együtt a kalandokat. Most semmilyen kötelezettséged nincs, csupán a szándékot kell jelezned. Amint nyílnak a lehetőségek, mi azonnal jelezzük feléd. Motorostúrázás az Élményfaktor 2021-ben is!

Kategória:

Leírás

Rendhagyóan a korábbi évekhez képest, az ide év túrái nem kerültek nyilvánosságra. Tettük mindezt úgy, hogy a túrák készen állnak. Néhány kattintás, telefon és készenléti állapotból élesítjük a kalandjainkat.

Az év elejét elengedjük, áprilistól tervezzük az indulást, de természetesen ha valami csoda folytán korábban is lehet utazni, úgy korábbra is vannak kész terveink.

Áprilisban Corsica-Sardinia (9 nap)

Video

Májusban Bosznia-Montenegró (5 nap)

Júniusban Szlovénia, (6 nap) Erdély (6 nap)

Június-Júliusban Pamír Highway (15 nap)

 Videó

Július-Augusztusban Nordkapp (16 nap)

Augusztusban az 5 ország hágóit felváltja az 50 hágó túra (10-12 nap)

Szeptember Albánia (9 nap) Spanyol-Portugál (12 nap)

Október Marokkó (12 nap)

Október USA (16 nap) 

 Videó

Természetesen figyelembe véve a lehetőségeket a változtatás jogát fenntartva alkalmazkodunk.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, úgy nincs más dolgod, mint jelenkezel egy vagy akár több túrára. Most nem kell fizetned, de a jelentkezési sorrend figyelembe vételével töltjük a helyeket.