Te hol leszel 2017-ben? Mi biztosan úton…

A következő szezon megtervezése és megszervezése kicsit olyan, mint maga a motorozás. Hiszen a vágyainkat vetítjük előre, lélekben pedig átéljük a felfedezendő tájat. Ahogy keressük az útvonalakat, látnivalókat, szállásokat, szinte ott érezzük magunkat. A szervezés sokszor idegőrlő, szemkönnyeztető munkája mégis segít átvészelni a telet, a motor nélküli időszakokat..

Nekünk már összeállt a kép, fantasztikus évnek nézünk elébe. Terveink között szerepel igazi kalandtúra a messzi Tadzsikisztánba, fantasztikus nyaralás az őszben délen, igazi bakancslistás túra a Nordkapp, motorozunk a Man TT pályáján, meglessük a Transokat Romániában, barlangászunk és történelmet tanulunk, nem is oly messze és még sorolhatnám..

Hamarosan közzétesszük a pontos tervet, hogy időben tudj szabadságot kérni, vagy ha nem enged a főnök, felmondani…)))

Dióhéjban: Szlovénia (május vége), Görög, Albán (szeptember közepe), Románia (augusztus eleje), Horvát, Bosznia (április vége), Spanyol, Portugál (október közepe), Nordkapp (július közepe), Brit-szigetek (augusztus vége), Pamir-highway (június eleje), Marokkó Március vége), Hólapátolás (május eleje)..

Ha valamelyik felkeltette az érdeklődésedet, ne habozz, van olyan túránk, ahova már most csak 4 hely maradt!!

JELENTKEZÉS vagy további INFORMÁCIÓ