Motoros túrák 2011-ben

Szeretsz túrázni? Szereted a szép helyeket? Jó lenne ha valaki megszervezné helyetted? Szeretnél egy remek csapattal csapatni biztonságosan? Ha egy kérdésre is igennel feleltél, akkor itt a helyed köztünk!

Elkészült egy tervezet a jövő évi túrákkal kapcsolatban. Nézelődj, tervezd be az éves programodba, szólj a barátodnak is és gyertek el velünk túrázni. Amit mi kínálunk neked:

-Előre tervezett, izgalmas útvonalat, tapasztalt túravezetővel, nem rohanós, vállalható etapokkal

-Szervezett étkezés (olykor szendvics, vagy bogrács)

-Szervezett szállás (olykor sátorban, szalonnasütéssel)

-Remek csapat, hiszen aki velünk jön az mind szeret túrázni, hasonlóan hozzád

-Idegen tájak, emberek, történelmi helyek, épületek megismerése, felfedezése

-Korlátozott létszám,

-Kérlek vedd figyelembe, hogy a külföldi túrák távolságuk és nehézségük folytán nem kifejezetten kezdőknek készültek. Ügyelj a fokozatosságra és konzultálj a túravezetővel mit ajánl számodra.

Mindez mibe kerül neked és utasodnak?

Csupán annyiba amennyit fogyasztasz, azaz a szállás, étkezés aktuális díja terhel, a szervezés és túravezetés a mi ajándékunk.

11 + 1 szervezett motoros túra 2011-ben:

1, Március 15. Kedd (1 napos)  (Magyarország)


Évadnyitó túra 150 kilométernyi motorozás, majd egy kellemes klímájú helyen bográcsos kaja. Indulás 10.30-kor a Moto-cafe bolt elől, érkezés Nagyegyházára (Bp-től 40 km) 13.00 után. A kaja ingyenes, de ha ízlett tiszteld meg a szakácsot/nét amennyivel gondolod. Az üdítőről magadnak kell gondoskodni! A tempó halálos, az utak rosszak és alsórendűek, de az élmény garantált. A létszám max 20-25  motor

Jelentkezés

2, Április 02. Szombat (1 napos) (Magyarország)


Ezen a túrán Szentendréről 10.00-kor  indulva egészen a kelet-Cserhátig motorozunk, majd a Börzsöny szélét érintve, a Pilisen keresztül visszatérünk Szentendrére kb. 16.00-kor.  A táv könnyed 260 km, alsórendű utakon, kellemes túratempóban. Ebéd útközben étteremben. A maximális létszám 10-12 motor

Jelentkezés

3, Április 30. Szombat (2 napos) (Ausztria)


 Szombaton Szombathelyről indul a túra és ide is érkezik vissza. Első nap alsórendű, de jó minőségű utakon egészen a Millstatter See-ig motorozunk (420 km) nyugodt, de ritmusos tempóban. Este a szálláshelyen múlatjuk az időt, finom alpesi étkek és italok társaságában. Másnap reggel korai indulással megindulunk vissza keletre, egy másik, hasonlóan attraktív útvonalon, kerülve a forgalmas főutakat, 420 km kanyargás után visszaérkezünk Szombathelyre. A túra nem teljesíthetetlen, de mivel nagyrészt hegyi szerpentineken haladunk, így a napi táv igen megterhelő lehet. Kérlek ezt vedd figyelembe jelentkezéskor.  A létszám 5-8 motor.

Jelenleg a foglalt szállások a következőek: (12 fő szabad hely van) Nézd meg a szállást!

4 ágyas apartmanban (2 szobás) személyenként 25 euro reggelivel.(2 x 4 fő)

2 ágyas szobában                               személyenként 35 euro reggelivel. (2 x 2 fő)

Lehetőség van 3 fogásos (házias) vacsorára a szállás éttermében mely 16 euro/fő. Ha van vegetáriánus, vegán stb. akkor azt jelezni kell, mert szívesen készítenek nekik külön vacsorát.
A befizetés határideje: 2011. február 28. Szobafoglalás befizetés sorrendjében


Jelentkezés

4, Május 7.     Szombat (1 napos) (Magyarország)

Május első szombatján már kinyílt a természet, csivitelnek a madarak, zajonganak a motorosok. Mi csendesen, élvezve a motorozást és a táj nyújtotta látványt egy 560 km hosszú Balatonfelvidéki túrával múlatjuk az időt. Megszokott módon alsórendű utakon tesszünk meg a túra legnagyobb részét. A táv nagyságát tekintve az étkezés hozott anyagból (lehetőleg készre gyártva) lesz. Megállunk néha nézelődni, pihenni, beszélgetni. Ha kedved, motorod és időd is van, gyere velünk.

Mivel ez nem sétagalopp, így 15 motorban maximálom a létszámot! A Doodle-n szerencsére sorrendben lehet feliratkozni, így egyértelmű, ki mikor klikkelt.

Csak a Doodle oldalán regisztrált motorosokat várom a túrára. 

Jelentkezés

5, Május 21.   Szombat  (2 napos) (Ukrajna)


Időutazást teszünk Kárpátalján és Ukrajnában. Rendhagyó módon pénteken reggel Budapestről indulunk 8.00-kor, határt lépünk, majd irány az ukrán csúcs, mely a Kárpátok teteje is egyben a maga 2061 méter magasságával, a környéken szállás (előre foglalva). Ebben az időszakban biztosan hó borítja magát a csúcsot. Második nap leereszkedve megpihenünk a 10000 éves tó mellett, majd kétszer is hágunk, ha sikerül, (Uzsoki hágó és Vereckei hágó),  a környéken szállás (előre foglalva). Az utolsó nap sem egyenesen tekerünk haza, Szlovákia szerpentinjein tesszük meg a hazautat, mely Sahynál ér véget, onnan ki-ki megy a maga irányába. A táv nehéz 1100-1200 km gyenge idegzetűeknek nem ajánlom. Az utak helyenként kritikán aluliak. Természetesen ehhez még számold hozzá az indulásra és a végpontról hazáig tartó távot. A létszám cca. 5-8 motor (12 fő szállás lesz)

1. nap szállás 2 ágyas szobákban 4 szoba full komfort, vacsora, reggeli                      6000,- / fő  4 x 2 fő                             

              szállás 2 ágyas szobákban 2 szoba fürdő, wc a folyosón, vacsora, regeli       6000,- / fő  2 x 2 fő

 

Jelentkezés

6, Június 04.    Szombat           (1 napos) (Magyarország)

Jelentkezés

7, Június 18.  Szombat           (2 napos) (Erdély) (Elmarad)

Jelentkezés

8, Július 02.   Szombat            (1 napos) (Magyarország)(Elmarad)

Jelentkezés

9, Augusztus 13. Szombat      (2 napos) (Szerbia)

Jelentkezés

10, Szeptember 03. Szombat   (2 napos) (Magyarország, Őrség)

Jelentkezés

11, Október 01.         Szombat    (1 napos) (Magyarország)

Jelentkezés