Marokkó (március 19 – 29.)

Csodás utazásra hívunk benneteket Marokkóba.  Marokkó az ellentétek országa, királyi városai, melyek az ezeregy éjszaka meséinek légkörét idézik váltakoznak a tengerparton kiépült modern turistaközpontokkal. Marokkó Afrika természeti kincsekben és kultúrában leggazdagabb országai közé tartozik. Ősrégi kultúrájának jegyeit egzotikus természeti világában vagy a domináns Nagy-Atlasz hegységben találjuk, melynek hófödte csúcsai kirajzolódnak a zöld datolya oázisok és a Szahara homokdűnéi felett.

casabl

Túránkon Malagába repülünk, ahova saját motorjaink kamionnal érkeznek. A túra 11 napja alatt 3200 km-t teszünk meg, bejárunk különleges tájakat, beszippantjuk az ősi kultúrát..

11 nap színtiszta motorozás, saját motoroddal, saját felszerelésedben.

EGY SZABAD HELY MARADT!

1, nap Repülővel érkezünk Malaga repterére, gyors motorátvétel, majd irány az út. laza 150 km motorozás a csodás hegyek között, egészen Algecirasig.

oujda04

2. nap Az előző napi bemelegítést követően irány a komp. Átszeljük a tengert, de még spanyol területre lépünk. Pár km megtétele után belevágunk a határátlépés procedúrájába. Miután megoldottuk a belépést irány Marocco. A Rif hegységen keresztül jutunk el esti szállásunkra El Hociemába. 360 km

large

3. nap Elbúcsúzunk a tengertől és bevetjük magunkat a belső  részekre. Ismerkedünk a hely szellemével, a közlekedéssel. 350 km megtétele után érkezünk Fesbe, séta az óvárosban.

casablanca

4. nap Felkaptatunk a hegyre aztán le, egészen a Szaharáig, Merzougáig. 450 km

18 19

5. nap Kipihenjük a fáradalmakat, tevegelünk a sivatag szélén, csak ámulunk bele a tájba.

6. nap Nyugat felé indulunk, fel magasra a Dades kanyont átszelve érkezünk meg Qarzazate városába. 370km

tizi_ntichka

7. nap Egyik legszebb napunk következik, miután elhagytuk a Szahara szélét majd 2200 méter feletti hágón motorozunk. Ezt követően Marokkó legszebb vízesése a cél. Ezernyi fénykép elkészültével megérkezünk Marrakeshbe, ahol az éjszakát töltjük. Este piac! 440 km

viz

 

images

8. nap Elhagyva a várost ismét hágót hágunk, megint 2000 méter felett, megint csodás körítéssel. A nap végéra Agadír felett Marokkó egyik legszebb strandjára érkezünk. Szállásunk a tengerparton. 340 km

tizi1

9. nap A nehéz napok éjszakája után irány Casablanca.  A nyüzsgő város éjszakai életébe is bekukkantunk. 500 km

1735

10. nap Kiverekedjük magunkat a városból, megtekintjuk II. Hassan mecsetét, majd elindulunk a komp felé. Még késő délután átevezünk Sapnyolországba. 420 km

11. nap Megérkezünk Malagába, leadjuk a motorokat, majd irány a reptér.

Motoros kétágyas szobában    1620,- Euro

Motoros egyágyas szobában    1920,- Euro

Motoros utassal                       2480,- Euro

A díj tartalmazza a repülőjegyet Bp-Malaga-Bp útvonalon, a motorok szállítását oda-vissza biztosítással, kompjegyet oda-vissza, 10 éj szállás reggelivel, búcsúvacsorát, belépőket, útdíjakat, ajándékcsomagot.

Nem tartalmazza az üzemanyagot, napközbeni étkezéseket, vacsorákat, egyéni szükségleteket, szuvenireket, utasbiztosítást.

Jelentkezők: 11/12 (1 szabad hely)   Zsifi (Honda) András (Bmw) Attila (Ktm) István, Erika (Honda) Timi (Bmw) Gyöngyi (Honda) Tibor (Bmw) Menyus (Suzuki) Gábor (Honda) Laci, Éva (Yamaha) Tamás, Tekla (Kawasaki)

JELENTKEZÉS vagy további INFORMÁCIÓ