Marlboro Man túra

Tudod milyen érzés este, közös tűznél nézni a megfáradt arcokat, hallgatni a vicces történeteket, kezedben egy sörrel, vagy kólával?? Tudod, milyen sátrat állítani, szabad tűzön szalonnát sütni, vagy fóliában sült krumplit készíteni?  Ha nem tudod, gyere velünk és tapasztald meg, ha tudod, akkor légy részese egy féktelen kalandnak, ahol a természet részévé válhatsz, kitörve a betondzsungelből.

Három napos kalandtúra, ahol napközben motorozunk, este sátorban alszunk, tábortüzet gyújtunk, gázfőzőn készítünk levest vacsorára…

1. nap: Budaörsi indulással cca. 260 km motorozás után érjük el táborhelyünket, ahol sátorállítás, tűzrakás, majd kötetlen beszélgetés kifulladásig.

2. nap: Közösen készítjük a reggeli kávét, összecsomagoljuk a sátrakat, felkerekedünk és újabb 300 km motorozás következik, miután ismét elfoglaljuk a természet lágy ölét, sátorállítás, tűzrakás, új és régi történetek felelevenítése, mindenki a maga módján…

3. nap: Kinyújtóztatjuk elgémberedett tagjainkat, megint kávé, reggeli, csomagolás és irány haza. A legrövidebb táv Budaörstől 130 km, de igény szerint hosszabbítás lehetséges.

A részvétel feltételei: legyen sátrad (még ha kölcsön is) matracod, hálózsákod, gázfőződ, váltás ruhád, stb…de ha hozol egy fél tábla szalonnát, krumplit, hagymát alufóliát, vagy amit akarsz, csak hasznunkra lehet.

Indulás: 2012. augusztus 31. péntek 8:30 Budaörs

Érkezés: 2012. szeptember 02. vasárnap kb 16:00

Részvételi díj: 5.000,-

JELENTKEZEM!