Már csak pár helyünk maradt, ne maradj le!

Már csak pár hét és kisüt a nap, végre kiolvad a garázsajtó,  lekerülhet a ponyva a imádott motorunkról. Sokan megtervezték merre túráznak 2017-ben, mások még terveznek, keresgélnek. Ha te is utóbbi csoportba tartozol, úgy ne késlekedj, a túrák  többsége már teltházas, de akad még néhány szuper kaland, ahova szívesen látunk. Válogass kedvedre, jelentkezz és gyere velünk a legjobb motorostúrákra.

The Douro demarcated wine region - Portugal

Már április végén átélheted a legnagyobb kalandot, ha velünk jössz THAIFÖLDre.  A kéthetes túrán motorozunk, kulturálódunk, strandolunk, hajókázunk, elefánton “lovagolunk”. 

phuket_thaifold

Ha életed egyik legmeghatározóbb túráját élnéd át, akkor neked június a megfelelő időpont. Ekkor megyünk a világ második legmagasabban futó, burkolt közútjára, a Pamir-Highwayre. Két hét ázsiai motorozás a legmagasabb hegyek között, különleges tájak, emberek, élmények

The Pamir Highway winding between Osh, Kyrgyzstan and Murgab, Tajikstan.

Július közepén egy sokak számára bakancslistás úttal jövünk, illetve megyünk, hiszen meghódítjuk a NORDKAPPot. Európa legészakibb pontja, a Mikulás látogatása, Atlanti út, Trollok útja, Prédikálószék, Latefossen vízesés, Sogne fjord, Lofoten szegetek és jó néhány csodás hely északon.

img_0945

Augusztus második felében balra tartunk, versenyzünk a Man TT pályán, spórolunk a Skótoknál, whisky gyárat látogatunk észak-Írországban, felmegyünk a két legkülönlegesebb hágóra, 30%-os emelkedővel, megkeressük a Lochnessi szörnyet és lehetetlenül zöld mezőkön kanyargunk. A BRIT-SZIGETEK túra a tied, ha szeretnél látni, motorozni, bal oldalon közlekedni.  

transfagarasan-main-620x330

Szeptemberben délre tartunk, szeretjük a jó időt, a különleges és olcsó ALBÁNIÁT, GÖRÖGORSZÁGOT. Legszebb tájak, csodás tengerparti szerpentinek, fekete hegyek és még egy csomó látnivaló, mely mind a tied, ha részt veszel a túrán. 

27

 

Október közepén egy különlegesen szép túrára invitálunk, hiszen dél-SPANYOLORSZÁG, PORTUGÁLIA a célpont. A torreádorok ugyan már csomagolnak ilyenkor, de a kellemes időjárás, a a csodás ibériai félsziget talán kárpótol. Ha kíváncsi vagy Európa legnyugatibb és legdélebbi pontjára, esetleg Gibraltár a kedvenc, akkor itt a helyed! 

kep05

A legtöbb túrára már nem sok a helyünk! Szóval ne habozz sokáig, néhányan elkövették a hibát és lemaradtak a kiszemelt kalandról. 

Melyik túrára írhatjuk be a neved?