Időutazás Ukrajnába, 5 napban augusztus 8-12

Mint azt rengetegen tudjátok, kelet a kedvenceim közé tartozik. Imádom az egyszerű embereket, a nyugodtságot árasztó természethez közeli világot. Szeretném megosztani sokakkal, akiket érdekel egy időutazás a múltba. Az utak minősége rossz, de  a környezet mindenért kárpótol. Ilyen-olyan hágók, a Tisza és még ezernyi szépség vár ránk a túra alkalmával. Szállások lefogllava, lehet jelentkezni már most. A maximált létszám kb. 12 fő.

A túra Nyíregyházáról indul korán reggel,

1. nap Határátlépést követően Huszt váránál teszünk látogatást, majd két Tisza összefolyását nézzük meg, innen irány a szállás, ahol a szállás elfoglalását követően finom vacsorával várnak minket. (cca. 340 km)

2. nap Reggeli után felmegyünk a Tatár-hágóra, (a csomagokat a szálláson hagyjuk, ide térünk vissza este) majd némi shoppingolás után egy körutat teszünk, bekarikázva a valódi ukrán területre, a körút a szálláson ér véget. A könnyed napnak vacsora a jutalma. (cca. 250 km)

3. nap Elhagyjuk szállásunkat, persze jól bereggelizve és a 10.000 éves tónál pihenünk meg. A pihenőt követően a Vereckei-hágó közelében levő szállásra megyünk, ahol becsekkolunk és kapjuk a jól megérdemelt vacsoránkat. (cca. 270 km)

4. nap A reggelit a kerti pavilonban töltjük el, majd vereckei és uzsokit hágunk. A laza motorozás záró akkordjaként vascorával egybekötött búcsúestet tartunk, annak minden előnyével és hátrányával..:-) (cca. 150 km)

5. nap A finom kárpátaljai reggelit követően megindulunk Szlovákián keresztül haza. (cca. 470 km)

a teljes táv Nyíregyházától Budaörsig tart. Ez alatt 1500 km-t teszünk meg, ehhez hozzá kell kalkulálni a lakhely-Nyíregyháza távot. Szerencsére az üzemanyag Ukrajnában 300 Ft alatt van, így spórolósra lehet venni a figurát.

JELENTKEZÉS ITT!

Túra neve: Időutazás Ukrajnában    
Össz táv: 1500km    
Indulás: 2012.08.08 08:00  
Érkezés: 2012.08.12 20:00  
Kinek ajáljuk: Gyakorlott motorosoknak, rossz utakat bíróknak
Programok: Motorozás, kalandozás    
cca. Költség motoros: cca. 50.000,- (benzin, szállás, kaja)  
cca. Költség utas: 26.000,- (szállás, kaja)    
Honnan: Nyíregyháza    
Hova: Budaörs    
Ellátás: Félpanzió